Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото
Коментари Харесай

Лечков полудя в студиото на bTV и каза на Хекимян: Всяка сутрин облъчвате хората с лъжи

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото на bTV, където организира жарък спор с Антон Хекимян. Сливналията даже скочи на водещия, обвинявайки го, че " всяка заран облъчва хората с неистини ".  

Основната тематика разумно бяха дейностите на Лечков от последните дни. Както към този момент стана ясно, героят от САЩ`94 внесъл тъжба в съда против краткотрайния президент на БФС Михаил Касабов.

" Няма нещо неправилно. Действам по правилник. Искам изрично да заявя, че не съм подал оставка, аз съм първи вицепрезидент на БФС. Ние сме повече интернационална организация, в сравнение с национална - БФС. 14 години съм първи вицепрезидент, неслучайно съм определен от президента за подобен. И не преставам да бъда, тъй че документите аз ги разписвам ", разгласи Лечков.

По мотив подадената от него тъжба в съда по отношение на вписването в комерсиалния указател на Михаил Касабов като краткотраен президент на БФС, сливналията сподели: " Предприел съм дейности, които са по закон. Неприятното е, че отново разясняваме странични неща, а футболът остава на назад във времето. "  

" Понеже един ваш чест посетител не стопира да ръси неистини по мой адрес, ще ми позволите и аз да кажа нещата без да ме прекъсвате. Аз в никакъв случай не съм имал упоритости да бъда президент на БФС. Това ясно ли е? Разбрахте ли ме? Ако от моята уста е излязло " конгрес " или " оставка ", незабавно се мятам пред някоя кола. Имам карти, които ще употребявам, когато се наложи. Казах ви - има си ред, по който се боря ", продължи Лечков.

Попитан кой е взел решението Михаил Касабов да е краткотраен президент на БФС, той сподели: " Без коментар. "  

" Как какво върша въз основата в Бояна? Аз давам отговор за националния тим. Никога не се укривам, когато ми звъните незабавно се появявам. И нощес след мача дадох изявление. Не се укривам. Нищо не замлъквам. Готов съм и на полиграф да застана, в случай че е належащо ", продължи Лечков.

По мотив мненията на Венци Стефанов по негов адрес, героят от САЩ`94 беше сбит и не пожела да влиза в поленика с члена на Изпълкома: " За Венци или положително или нищо. "
 
" Това е обособена тематика ", сподели Лечков след запитване той или Касабов ръководи БФС сега. 

" Да, чуваме се с Боби Михайлов. И се виждаме ", добави вицепрезидентът на футболната ни централа.

" Вие господин Хекимян, колкото пъти сте ми се обадили, постоянно съм коментирал. Интервю не съм ви отказвал. Но един публицист би трябвало да бъде справедлив, а не като вас - да облъчвате хората с неистини всяка заран ", отсече някогашният кмет на Сливен, след което Хекимян постави завършек на изявлението.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 kris (преди 1 секунда) Рейтинг: 110807 | Одобрение: 5202 Че неистина ли е.....? И КОЙ стои зад тази Медия за промиване на дребни мозъчета.....!? Аз мога! Трудно е да съм идеален, само че ми се постанова! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР