Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отрече напълно твърденията

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отрече напълно твърденията
Коментари Харесай

Емо Костадинов: Уважавам Крушарски, но твърденията му са чиста лъжа

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов отхвърли изцяло изказванията на притежателя на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, че го е убеждавал да изиска помощ от страната предвид на прекъсването на шампионата към днешна дата. По-рано през днешния ден босът на " смърфовете " съобщи в ефира на Sportal TV , че героят от " Парк де Пренс " го e пропагандирал да помоли за поддръжка от управата на страната, само че Костадинов назова тези изказвания неистина също директно по Sportal TV .

 Крушарски: Емо Костадинов ме убеждаваше да желаеме пари от страната, няма да го поддържа за началник на БФС
" Много изумен останах от думите на Христо Крушарски по мой адрес. Аз почитам всички президенти, който дават парите си за футбол, само че това е чиста неистина. В нашия диалог бяха наранени напълно други тематики и в никакъв случай не е намесвана страната. Само вманиачен може да намеси футбола и страната в този миг. Разговорът ни беше само и единствено по какъв начин с общи старания да забележим какво да вършим с футбола. Дълбоко отчаян останах от тези думи. Такъв диалог не е имало изобщо. Аз не съм пропагандирал Христо Крушарски да желае пари от страната. Явно е приказвал с различен човек по тая тематика. ", разяснява Костадинов пред Sportal TV .

Отговорникът за националните тимове също по този начин разяснява и възможното развиване на родния шампионат през идните месеци.

" Имаме проведена среща в понеделник, на която всички общо да кажем какво мислим и да бъде взето някакви решение за бъдещето за българския футбол. Има директорски съвет на професионалната лига, който би трябвало да реши какво се прави от тук насетне. На първо място е страната и по-късно сме ние някъде по-натам ".

 Поискаха прекъсване на efbet Лига с декларация, от Пловдив и Варна обаче отхвърлиха да са били " за "

Костадинов сподели също по този начин, че не е моментът да се мисли за негова кандидатура за президент на БФС и даже показа мнение, че може би е удачно конгресът да се измести за по-напред в бъдещето, а не през юни месец, както е по стратегия.

" Досега не съм приказвал на тематика за моя кандидатур за президент на БФС. Знам, че се шири в публичното пространство. Не е толкоз значимо дали аз имам упоритости или не. В момента имаме проблем в страната, тъй че това не е толкоз значимо. Може би е по-удачно да се изтегли по-напред и конгресът ", сподели още Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР