Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любослав Ганев коментира темите

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любослав Ганев коментира темите
Коментари Харесай

Любо Ганев: Ще се намери зала за ЦСКА

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любослав Ганев разяснява тематиките „ Силвано Пранди” и „ ЦСКА” в предаването „ Златният гейм” по DIEMA SPORT 2. Той изясни решенията, които бяха взети към националния тим, както и обстановката към ЦСКА, поради компликациите с базата.

За Силвано Пранди и националния отбор

„ Силвано Пранди е човек с опит и има уважението на всички състезатели, най-малко в началото при назначението му. За мен това беше вярно решение. Познавам Силвано, работил съм с него 2 години, той разчита постоянно на най-подготвените. Той изрече доводи за какво е освободил някои състезатели. Ние като федерация би трябвало да изберем треньора, а той да си избере щаба. Не мога да кажа, че сме го заставили да ги върне. Да, Данчо Лазаров сподели, тъй като искахме да бъдем сигурни, че най-хубавите ще бъдат извикани. Ако един играч не е играл 3 месеца, ти като треньор, ще го включиш ли? Треньорът избира състава, предлага на федерацията кои да бъдат извикани. Вече кой ще играе, кои 14 ще отпътуват, взема решение треньорът. Квалификацията ще бъде доста тежка, възможностите ни са като на всички останали. Не се тормозя от мощните тимове, аз се тормозя от нашата игра.”

За ЦСКА

„ ЦСКА е тимът, в който съм прекарал може би най-хубавите си години. От там ме купиха в Италия. Когато мога - оказвам помощ, смъквам шапка на Сашо Попов. Надали има различен човек, който щеше да изтърпи това, което изтърпя той. Щом като ЦСКА не банкрутира, не се сътвори нов клуб, заплатиха си отговорностите, не мога да кажа, че е изчерпано това управление. Чувам, че за залата има нов огромен план. Но до момента в който този план не бъде утвърден, мисля, че тази зала ще може да се употребява. Там се намира Арена Армеец. Още когато се строеше залата, споделих на Бойко Борисов, че там, където беше хотелът на ЦСКА, би трябвало да се направи хотел. Аз не съм вложител. Сигурен съм, че за ЦСКА ще се откри зала къде да играят. Трудно е, само че ще се помогне.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР