Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Давид Давидов коментира избора

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Давид Давидов коментира избора
Коментари Харесай

Давид Давидов: Не искаме да ангажираме треньор и играчи с високи очаквания

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Давид Давидов разяснява избора на селекционер на мъжкия народен тим. Днес членовете на Управителния съвет гласоподаваха кой да наследи Николай Желязков на поста, като с огромно болшинство на поста бе определен Пламен Константинов.

“Към всеки един от претендентите бяха сложени въпроси за вижданията им както в кратковременен, по този начин и дълготраен проект. Имаме амбициозни надпревари в границите на идната година, които всяко едно от тях е задължаващо за оптимално високо класиране. Не желаеме да ангажираме в този момент треньор и състезатели с високи упования, тъй като досега това не ни е пособие както вътре в кухната, по този начин и в посока медии и общност. Ще се опитаме да осигурим най-хубавите условия, тъй че да имаме мотовиран състав, да имаме боеспособен тим, който да се бори за допустимо най-високо класиране. От наша страна това е оставане в Лигата на нациите, надяваме се на опция за осмица на европейското състезание и каквото сабя покаже, както се споделя, в олимпийската подготовка. Това е визията и на Пламен, а и на останалите претенденти ”, съобщи Давидов по време на днешното засезание на УС.

“Ние имахме изкключително добър избор от позиция на заинтригувани страни. Затвърди се мнението, че за задачите, които си слагаме за идната година, български треньор ще има по-добри шансове за поддръжка и сплотяваща роля. Ние се надяваме, че този избор е верният и се надяваме новият треньор да усеща постоянна поддръжка от страна на нашата организация ”, сподели още Давидов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР