Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев, който

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев, който
Коментари Харесай

Любо Ганев: ЦСКА може да остане без залата си

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев, който се чака на 13 март (петък) да бъде определен за президент на родната централа, бе посетител в предаването за волейбол “Block Out” по Sportal TV.

Бившият волейболист на ЦСКА не скри, че се чака съществени проблеми за “червения” клуб, който може да остане без залата си “Васил Симов”.

“До колкото знам на мястото на целия комплекс " Червено знаме " би трябвало да стартира да се построява огромен състезателен център, който планува да има и многофункционална спортна зала. Но дали тази зала ще бъде дадена на ЦСКА, е въпрос, който занапред би трябвало да се взема решение. Нека първо да се откри вложител за този център, да се построи и чак тогава ще се мисли. Естествено ние ще създадем всичко допустимо клуб като ЦСКА, който към този момент загуби една зала, дребната зала " Армеец ", ще създадем по този начин, че те да имат къде да играят. Това може би е клубът, който е дал най-вече национални състезатели и е с максимален принос изключително при децата. Така, че ние ще се опитаме да помогнем естествено доколкото можем”, съобщи Любо Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР