Вицепрезидентът Камала Харис ще посети Аризона в петък, за да

...
Вицепрезидентът Камала Харис ще посети Аризона в петък, за да
Коментари Харесай

Камала Харис ще посети Аризона само няколко дни след важното решение за абортите

Вицепрезидентът Камала Харис ще посети Аризона в петък, с цел да подчертае репродуктивните права единствено няколко дни откакто Върховният съд на щата постанови, че съвсем цялостната възбрана на абортите от 1864 година предстои на осъществяване.

Офисът на Харис сподели, че тя ще посети Тусон, „ с цел да продължи водачеството си в битката за репродуктивни свободи “, защото решението извежда жизненоважната суинг страна на напред във времето в политиката за абортите.

Тя ще произнесе забележки, критикуващи някогашния президент Доналд Тръмп за неговото досие и изразителност по отношение на абортите, съгласно фрагменти от нейната тирада, оповестени от акцията.

„ Ето какво е вторият мандат на Тръмп наподобява по този начин: повече забрани, повече страдалчество, по-малко независимост “, ще каже тя съгласно акцията. " Но ние няма да позволим това да се случи. "

Харис ще нарисува Тръмп като „ архитекта на тази рецесия в опазването на здравето “ и ще уточни предходните му мнения за това по какъв начин би трябвало да бъдат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР