Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че е възможно да бъде съставен

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че е възможно да бъде съставен
Коментари Харесай

Йотова прави аналогия с футбола и не изключва кабинет с първия мандат

Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че е в ъзможно да бъде формиран кабинет с първия мандат , оповестява БНР.

Това се случи минути, преди президентът на ГЕРБ проф. Николай Габровски, на който връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент.

Йотова съпостави обстановката с футболното състезание: " Невъзможни неща няма, даже когато има най-обречени обстановки , се вкарват голове в противниковата врата, дори и от неосъществим ъгъл от време на време...има пък други тимове, които вкарват в личната си врата ".

Коментара си вицепрезидентът направи по време на откриването на " Форум за политики и дейности в битката с насилието над дами ", подсилен от Съвета на Европа.
 Габровски дава на Радев състава на проектокабинета
Габровски дава на Радев състава на проектокабинета

След като на 5 декември на него като представител на ГЕРБ-СДС президентът връчи първия изследователски мандат

Припомняме, на 6 декември стана ясно, че Това сподели на трибунка в Народното събрание водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя добави, че в случай че Българска социалистическа партия бъдат поканени на диалози и среща, ще се отзоват обаче.

На 8 декември " Възраждане " оповестиха, че за сформиране на държавно управление, който бе връчен на ГЕРБ, както и няма да се явят на среща по тематиката, на която са поканени от проф. Николай Габровски.

Представителите на " Демократична България " (ДБ) макар че целите им се припокриват.
 Йотова: С прецизността на интервенция Габровски да убеди партиите за поддръжка
Йотова: С прецизността на интервенция Габровски да убеди партиите за поддръжка

Все отново Илияна Йотова е сюрпризирана, че проф. Габровски е приел да се занимава с политика

Всички депутати на " Продължаваме промяната " (ПП), съобщи на 9 декември някогашният министър председател и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Централното оперативно бюро (ЦОБ) на Движението за права и свободи ще заседава във вторник и тогава ще стане ясна позицията на Движението за кабинета, който вероятно бъде препоръчан в понеделник

съобщи, че в случай че се стигне до трети мандат, той ще упорства точно кандидатурата на Габровски да бъде издигната още веднъж за министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР