Вицепрезидентът Илияна Йотова също критикува решението на нидерландското правителство да

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова също критикува решението на нидерландското правителство да
Коментари Харесай

Йотова нападна Нидерландия: Направиха най-добрия коледен подарък на всички евроскептици

Вицепрезидентът Илияна Йотова също подлага на критика решението на нидерландското държавно управление да блокира приемането на България в Шенгенската зона.

" Аз мисля, че най-хубавата и безапелационна реакция направи още нощес президентът господин Радев и определението, което той даде за цинично отношение  с една дума показва характерността на тази обстановка. Нидерландия направи най-хубавия коледен подарък на всички евроскептици, на популитските партии в Европа и на тези, които не желаят да има мощна Европа. С решението си те толерират двойните стандарти в Европа, нещо, което не стои в основата на основаването на Европейския съюз. Да не приказваме за полезности като взаимност, като съпричастност, като взаимна помощ, като взаимно почитание ", сподели пред публицисти в Чирпан вицепрезидентът.

Йотова обаче не споделя и дума за персоналната си отговорност. В комбина с президента Радев и партията, която ги издигна работят против Европейски Съюз и НАТО, реставрират практики от комунизма и демотивират българите години наред.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР