Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че той и колегите му от

...
Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че той и колегите му от
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Ахмед Доган: Нито го уважавам, нито смятам, че е голям политик

Вицепремиерът Валери Симеонов съобщи, че той и сътрудниците му от държавното управление не се тормозят от вота на доверие, който Българска социалистическа партия ще внесе на 17 януари. 

" Той няма причини, всичко е изсмукано от пръстите. Защо в този момент от опозицията заговориха за серията убийства, които се случиха през последните дни, а преди този момент имаха други изсмукани от пръстите и лишени от учредения претекстове “, сподели вицепремиерът.

Той бе запитан и дали е склонен с думите на Ахмед Доган, че държавното управление на Бойко Борисов няма опция. " Не го разясня този човек. Нито го почитам, нито считам, че е огромен политик. Дори имам информация, че много от дълго време е навън от политиката, и то не по политически, а по-скоро по персонални аргументи. Толкова бели е направил Доган на България, че не желая да го разясня ", изясни политикът.

Той сподели още, че и това лято може да бъде забелязан по нощни заведения в Слънчев бряг. " Ще видите Валери Симеонов там, където има проблеми за решение, и там, където институциите нямат сили да се оправят. Колкото за изказванията на Елена Йончева за оградата по границата, ще ви кажа, че и отсега нататък ще има паднали огради. Все отново там има дъждове, ветрове, естествени стихии ", съобщи той.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР