Вицепремиерът Валери Симеонов защити освободената зам.-министърка на социалната политика Росица

...
Вицепремиерът Валери Симеонов защити освободената зам.-министърка на социалната политика Росица
Коментари Харесай

Вицепремиерът Валери Симеонов брани освободената зам.-министърка, иска Борисов да я върне на работа

Вицепремиерът Валери Симеонов отбрани освободената зам.-министърка на обществената политика Росица Йорданова, която по-рано през днешния ден подаде оставка, а премиера Борисов я одобри. 

По думите на Симеонов повода е, че заради административни проблеми е трябвало да се закупи билет в последния миг, написа " Пик ".  

" Лично на мен ми се наложи да си купя подобен билет, обаче никой не я попита, къде е спала, а точно в общежитието на посолството. Уведомих премиера, че съм несъгласен и се надявам оставката й да не бъде одобрявана. Точно тази зам.-министърка е призната от всички обществени организации или си мислим, че България разполага с доста фрагменти. Тя е квотата на ГЕРБ, само че това няма значение ", добави още Симеонов. 

Лидерът на НФСБ изрази отчаяние, че въпросната оставка не е съгласувана с него, като отраслов вицепремиер и се надява решението да бъде преразгледано. 

" Защо не ме попитате от къде взех 14 хиляди лева с цел да покажа на публицистите с хеликоптер оградана на границата, или това не е значимо, Валери Симеонов е богат и да заплаща ", обърна се към публицистите той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР