Вицепремиерът Валери Симеонов започна действия, които убиват българския туристически бизнес.

...
Вицепремиерът Валери Симеонов започна действия, които убиват българския туристически бизнес.
Коментари Харесай

Политическа експлозия! Сидеров изпепели Валери Симеонов: Убива бизнеса, мами и клевети хората, трябва да бъде сменен!

Вицепремиерът Валери Симеонов стартира дейности, които убиват българския туристически бизнес. Аз не съм го пратил във властта да утрепва български компании и заведения, а да подвига приходите и пенсиите. Не сме дали своят вот за концесията, тъй като е противоречива. Трябва да се направи полемика. Над 560 са концесиите. Това сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров в студиото на " Здравей, България " по Нова тв.

" ГЕРБ направи една политическа неточност при Закона за приватизацията. В закона за приватизацията няма никакъв лобизъм и всеки правист, който прочете закона, може да удостовери. Симеонов се изрече по доста просташки метод за този закон. Вицепремиерът Симеонов изнуди преди време държавното управление преди време когато сподели за Борисов, че " този не желае да го вижда " и искаше да се одобри закона за концесията, която обслужваше редови войник Цеков. Аз мога да кажа, че той и депутатите му употребяват лобизъм ", изясни още Сидеров.

Сидеров изясни непосредствено, че обвиняването тогава беше, че този закон обслужва Домусчиев.

" Няма по какъв начин да опростим тези ремонти и тази машинация беше хвърлена от Симеонов към " Атака " и ГЕРБ. Аз чакам опрощение от Валери Симеонов. Един доста добър правист бе опетнен тогава. Премиерът Борисов беше упрекнат, че е подвластен от Домусчиев. Това го сподели от трибуната на националното заседание. Ако аз и Николай Александров не получим опрощение, ще заведем дело за клюка против него. Ще приказвам с Даниел Кирилов и Бойко Борисов да създадат същото. Не може това да се подминава като пролетен дъжд. "

Туристическият отрасъл настръхна против консултант на вицепремиера Валери Симеонов

" Преди време аз бях джентълмена, който елементарни това, което сподели. Но в този момент няма да е по този начин ", безапелационен е Сидеров, визирайки предходните нападки на Валери Симеонов към гласоподавателите на партия " Атака ".

" Това, което в този момент се случва, след ветото на Радев и отстъплението на ГЕРБ, които заплатиха " налог публично мнение ", е това което не би трябвало да се прави. При неплатежоспособност на компанията концесионер, страната не може да вземе нищо. Това, за което упорстват Валери Симеонов, Христо Иванов и Атанас Атанасов, ще докара от загуба над 300 милиона. Друго, за което подскачаха, бе закона за регулация на горивата. Ще изгорят към половин милиард от игрите им. Бизнесмени упрекват предприемачи. Те убиват туристическия бизнес, хвърлят измами и оклеветяват хора. Ако това не се оправи, той би трябвало да бъде заменен с различен. Работата на вицепремиера не е да върви със свита от служители на реда като шериф, а би трябвало да координира ", добави Сидеров.

Волен Сидеров: Симеонов да спре да нападна българския бизнес и да се прави на шериф

" Сидеров разгласи изявленията на Симеонов като " внушения ". Законът за приватизацията не обслужва Домусчиев. Симеонов би трябвало да се извини. Аз мога да се явя и самичък на избори. Правил съм го четири пъти, мога да го направя и пети. Ако сътрудниците не желаят да се явяваме дружно, аз ще го направя самичък. Аз бях този, който настояваше това да се случи. Симеонов сподели, че съгласно него не би трябвало да се явяваме повече дружно и съгласно мен там се готви друга коалиция - с Христо Иванов и Атанас Атанасов. Най-вероятно ще се случи това ", предвижда в умозаключение водачът на патриотичната партия " Атака ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР