Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба по горещата тема със

Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба по горещата тема със ...

Валери Симеонов: Призовавам Митьо Очите да каже какво знае за политиците от високите етажи! Той иска да сключи сделка.

Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба по горещата тема със залавянето на Митьо Очите.
"С огромно нетърпение очаквам Димитър Желязков да си отвори устата и да каже всичко, което знае за политиците по високите етажи на властта. Призовавам го да го направи! От сърце очаквам неговите думи и разкрития за политиците. Ако той проговори, ще му подаря 1 кашон цигари и ще му ги изпратя до панделата в Турция", заяви пред БЛИЦ Валери Симеонов.
На въпрос на медията ни, дали очаква Желязков да разкрие детайли около взаимоотношенията си с определени депутати, вицепремиерът Симеонов отговори: "Според мен Митьо Очите смята, че неговото мълчание ще му осигури сделка за по-лека присъда. Но се надявам, че все пак ще каже своята истина. Аз например не се притеснявам да казвам истината, защото никой не плаща нито на мен, нито на НФСБ. По тази причина съм свободен и казвам всичко, което мисля".
"Познавам Бенчо Бенчев. Той е бизнесмен от региона и се ползва с добро име. Според мен се е набъркал в игри, които не са неговите. Не прави чест на БСП, че партията се прави на ударена, че той не ги е спонсорирал. Естествено тези пари не се вписват в официални документи и на хартия ги няма. По някои път тези пари попадат в ръцете на приносителите им активисти и не стигат до крайната си точка", подчерта Валери Симеонов.

Източник: bulnews.bg