Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба по горещата тема със

...
Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени истинска бомба по горещата тема със
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Призовавам Митьо Очите да каже какво знае за политиците от високите етажи! Той иска да сключи сделка

Вицепремиерът Валери Симеонов възпламени същинска бомба по горещата тематика със залавянето на Митьо Очите.
"С голямо неспокойствие чакам Димитър Желязков да си отвори устата и да каже всичко, което знае за политиците по високите етажи на властта. Призовавам го да го направи! От сърце чакам неговите думи и разкрития за политиците. Ако той проговори, ще му подаря 1 кашон цигари и ще му ги изпратя до панделата в Турция ", съобщи пред БЛИЦ Валери Симеонов.
На въпрос на медията ни, дали чака Желязков да разкрие елементи към взаимоотношенията си с избрани депутати, вицепремиерът Симеонов отговори: "Според мен Митьо Очите счита, че неговото безмълвие ще му обезпечи договорка за по-лека присъда. Но се надявам, че въпреки всичко ще каже своята истина. Аз да вземем за пример не се тормозя да споделям истината, тъй като никой не заплаща нито на мен, нито на НФСБ. По тази причина съм свободен и споделям всичко, което мисля ".
"Познавам Бенчо Бенчев. Той е предприемач от района и се употребява с положително име. Според мен се е набъркал в игри, които не са неговите. Не прави чест на Българска социалистическа партия, че партията се прави на ударена, че той не ги е спонсорирал. Естествено тези пари не се вписват в публични документи и на хартия ги няма. По някои път тези пари попадат в ръцете на приносителите им деятели и не стигат до крайната си точка ", акцентира Валери Симеонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР