Вицепремиерът Валери Симеонов смята, че акционерното дружество Слънчев бряг трябва

...
Вицепремиерът Валери Симеонов смята, че акционерното дружество Слънчев бряг трябва
Коментари Харесай

Валери Симеонов иска ликвидирането на Слънчев бряг АД

Вицепремиерът Валери Симеонов счита, че акционерното сдружение " Слънчев бряг " би трябвало да бъде ликвидирано, оповестява БНР.

Според Симеонов или би трябвало да се случи ликвидацията на сдружението или инфраструктурата в курорта да се трансферира към Община Несебър.

 Само 6% от туристите в Слънчев бряг купонясвали, изяснява Валери Симеонов
Само 6% от туристите в Слънчев бряг купонясвали, изяснява Валери Симеонов

Всичко останало са фамилии

По думите на Симеонов сдружението е лишено от смисъл. Той посочи, че сдружението не генерира съвсем никакви облаги, тъй като било гнездо и изискване за огромна корупция.

" Там за действия, които водят до десетки, стотици хиляди доходи, страната не може да събере по едни жалки стотина-двеста лв.. Това сдружение в действителност узаконява и преместваемите обекти, това е сдружение, което узаконява ония уродливи бар кролове. Дружеството отхвърли да извърши моето предписание за прекратяването и за анулацията на договорите с тези бар кролове с туроператорските компании ", възмущава се вицепремиерът.


" Слънчев бряг " стачкува против инспекциите на Валери Симеонов

Проверки в нощните заведения имало и нощес

Симеонов посочи също възгледите си, че преместваемите обекти в националните курорти като цяло би трябвало да бъдат неразрешени, тъй като съгласно него те се държат от мутри.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР