Вицепремиерът Валери Симеонов продължава акция Шум по морето. В своя

...
Вицепремиерът Валери Симеонов продължава акция Шум по морето. В своя
Коментари Харесай

Акция Шум продължава: Валери Симеонов на проверка и в нощните заведения на Варна

Вицепремиерът Валери Симеонов продължава акция " Шум " по морето. В своя Фейсбук профил той разгласи, че след инспекциите на заведения в Слънчев Бряг, София и Бургас за непозволени децибели в нощние часове, ревизия е направена и нощес във Варна и района.
" Оказа се, че инспекциите в София и Бургас не са повлияли на локалните радетели на развлекателната промишленост. Бяха тествани заведенията от Алея Първа на Морската градина, където е концентриран нощният живот на града. Навсякъде беше спряно озвучаването като бяха формирани констативни протоколи и наставления на: Куба бар, Пунта Кана, Кубо, Макалали, както и бар Брик (срещу Фестивалния център) ", написа Валери Симеонов.
" Беше тестван и комплекс „ Златни пясъци “, където не бяха установени съществени нарушавания като се изключи ресторант Делфин и още няколко заведения от открит вид. Два часа по-късно бяха още веднъж тествани заведенията от Алея Първа, където всички обекти бяха спрели озвучаването като се изключи Макалали. На клуба беше формиран акт и следва налагането на съществени наказания ", отбелязва още вицепремиерът.
" Проверките бяха осъществени със съдействието на органите на РЗИ Варна, икономическа полиция и ОДП Варна. В по-голямата част от случаите на инспекциите беше оказано цялостно подпомагане от шефовете и притежателите на заведенията. В случаи на нарушавания на гореспоменатите заведения, чакаме сигнали на телефона към политическия ми кабинет - 02 940 30 03. Както и за нарушавания от цялата страна ", приканва Симеонов.
" За следващ път бяха открити и непозволено издавани категоризации на заведения върху пясъчната линия на плажовете от Министерство на туризма, за които идната седмица ще бъде сезирана Прокуратурата ", приключва обявата си Валери Симеонов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР