Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това

...
Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това
Коментари Харесай

Ще се стигне ли до оставката на Валери Симеонов?

Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това мнение се сплотиха социологът Евелина Славкова и политическият пиар специалист Нидал Алгафари.

„ Заявките, че оставка няма и да бъде желана към този момент са на масата”, посочи Славкова.

„ Трите министерски оставки през август бяха поискани, те не бяха дадени. Ситуацията с Валери Симеонов е много по-различна, защото тук приказваме за съдружен сътрудник. Това ще окаже негативно въздействие върху цялото държавно управление. От друга страна, това продължава да изостря вътрешната борба в дребния съдружния сътрудник, което няма по какъв начин да не докара до негативи”, сподели социологът.
Протести за оставката на Валери Симеонов, бул. „ Дондуков ” отново е блокиран (ОБЗОР) Бойко Борисов разгласи, че държавното управление ще падне, в случай че принуди Симеонов да напусне поста вицепремиер
„ Този път прекрачиха един честен праг”, разяснява Нидал Алгафари. „ Валери Симеонов няма да си подаде оставката, не желае да го направи. Освен това неговият съдружен сътрудник Красимир Каракачанов с години се бореше да се докопа до този пост. И в този момент като се е докопал, едва ли ще желае да го пусне”, означи Алгафари.

Според него не министър председателят Бойко Борисов е този, който би трябвало да желае оставка, да дава или да подава оставка. „ Оставките от тук нататък ще зависят от това какъв брой хора ще излязат на улицата и ще изискат тази оставка”, акцентира Нидал Алгафари.
Премиерът: Ако желая оставката на Валери Симеонов, държавното управление ще падне (ВИДЕО) Бойко Борисов разяснява въпроса с оставката на вицепремиера от Обединените арабски емирства, където е на посещаване
По думите на Славкова обстановката ще продължи да се развива и този спор няма да завърши.

Според нея спорът на ръководещи с майките на деца с увреждания няма по какъв начин да не се отрази върху мнението на хората към държавното управление. „ Борисов ще откри ефикасен метод може би да отпуши това напрежение, което сега се формира”, предвижда тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР