Вицепремиерът Валери Симеонов от дни разиграва циркове с искането си

...
Вицепремиерът Валери Симеонов от дни разиграва циркове с искането си
Коментари Харесай

Страхотен скандал! Валери Симеонов играе мръсно срещу шефката на ДНСК, за да я замени със свое протеже!

Вицепремиерът Валери Симеонов от дни разиграва циркове с настояването си за оставката на шефката на ДНСК Милка Гечева. " ДНСК пречат на използването на закона. Чувствам се саботиран, само че аз мъчно се отхвърлям от това, с което съм се захванал. Най-вероятно ще желая оставката на Гечева ", съобщи театрално Симеонов като засяга мислени нарушавания на Гечева.

Всъщност желанията му са надалеч по прозаични. Патриотът просто желае да откри причина да вземе главата на Гечева, с цел да я размени със свое протеже на доходоносната служба.

От дни Симеонов носи измежду досиетата си с документи и CV-то на своя претендент за началник на ДНСК и търси комфортен мотив да го показа на премиера Борисов.

Кадруването очевидно е най-сериозният мотив за присъединяване на Симеонов във властта. Припомняме, че назначеният за зам.-строителен министър по негово предложение Павел Тенев попадна в епицентъра на гръмък скандал поради нацистки привет.


Хитлеристкият привет на Тенев

Въпреки обещанията за битка против мутрите и противозаконните им постройки по крайбрежните линии, Симеонов не е постигнал нищо повече от хвърлянето на димна завеса. Всичко завърши с бутането на няколко капанчета, което бе отразено в някои медии надали не като интервенция на Камората.

Същата бе ориста и на обещанията му, че ще даде Прокопиев на прокурор и ще разрови схемите в производството и търговията със зелена сила.

Нищо сходно, обаче не се случи.

Симеонов продължава да обикаля телевизионните студия, с цел да популяризира себе си и партията си.

Патриотът печели луди пари от настаняването на гранични служител на реда в хотела му в Малко Търново. Всеки месец в банковите му сметки се вливат големи суми от престоя на униформените. Скандалът бе излъчен в " Шоуто на Слави " и продължава да е обект на оживени полемики и през днешния ден.

Само преди няколко дни Симеонов скандално напусна съвещанието на Тристранката, с цел да отиде в Асеновград, където се разпалваше огъня на етническата омраза.

" Официализирането на омразата е на път да сътвори проблеми пред страната. Пожар не се гаси с бензин ", съобщи по този мотив водачът на Движение за права и свободи Карадайъ, визирайки по категоричен метод Валери Симеонов.

Сега Симеонов, продължава да бълва скандал след скандал с резултата на бенгалски огън по сходство на боса на " Славия " Венци Стефанов, което води единствено до увеличение на напрежението в така и така напрегнатата към полицейския митинг страна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР