Вицепремиерът Валери Симеонов освен, че броди за шума из Слънчев

...
Вицепремиерът Валери Симеонов освен, че броди за шума из Слънчев
Коментари Харесай

Защо Симеонов не провери хотелиери на плажа в Слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов с изключение на, че броди за шума из Слънчев бряг, към този момент снове и в София. Хората го разрушават от насмешки в обществените мрежи. Никъде по света, изключително в Европейския съюз не сме виждали вицепремиер или министър да броди по заведения и да натиска off на звука. Вместо да се занима с нелепости за какво нашият Валери не вземе да ревизира противозаконните обекти по Българското Черноморие. Такива продължава да има даже и в Слънчев бряг, където постоянно върви вицепремиерът. Но май един хотелиер е недостижим, тъй като е общински консултант в Несебър и непосредствен на Симеонов и постоянно е засичан с него, настояват от локалния парламент пред nbox.bg. Става въпрос за Венелин Ташев, притежател на хотел „ Котва “ в Слънчев бряг и „ Мариета палас “ в центъра на Несебър.

Според общинарите, Ташев е завзел около хотел „ Котва “ от плажната линия на най-големия ни курорт. На пясъка е построил асфалтов път, ограда и зелени терени. В задачата се пита къде е Валери Симеонов да ревизира това безвластие, къде е районното ДНСК и централното. Дали ще посмеят да създадат инспекция, защото са фрагменти на вицето. Миналото на Ташев не е от най-чистите. В годините играе със Съюз на демократичните сили, Иван Костов, Реформаторския блок, с Радан Кънев, в този момент с патриотите. Срещу него имаше опит за ликвидиране. Обича да се фука със скъпи коли и да се прави на „ мутра “. Преди 4 години се издокара с „ Ролс ройс “ за 300 000 паунда. Преди 2 години купи комплекс „ Парадайс бийч “ до Свети Влас, който беше благосъстоятелност на убития предприемач Илия Павлов.

Друг състезател на Слънчев бряг също е недостижим от ДНСК и Валери Симеонов, настояват от локалната община. Това е Атанас Митков, притежател на хотел „ Зефир “ в курорта. Той също е построил на пясъка подслон за паркинг, чакълен път и голям паркинг, зелени терени и плочки около басейна. Всичко това не са краткотрайни постойки като за плаж и би трябвало да бъдат бутнати от ДНСК. Атанас Митков е локална звезда от Свети Влас. Той също изгрява около Съюз на демократичните сили и Иван Костов. С неговата жена Златка са били съдружници със синята певица Богдана Карадочева и нейния брачен партньор и композитор Стефан Димитров. Четиримата дружно купуват по време на приватизацията хотел „ Зефир “. В следствие Богдана и Стефан са изритани като мръсни котки от Слънчев бряг.

Това е дружба и другарство, с политически подкрепи още от началото на демокрацията. А в днешно време отново им минават номерата без да са закачани от ДНСК и един вицепремиер, описват локалните от Несебър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР