Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че министърът на туризма Николина Ангелкова

...
Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че министърът на туризма Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Симеонов отвръща на удара: Ангелкова подготвя плаж за продан

Вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че министърът на туризма Николина Ангелкова приготвя за обмен 20 декара плаж в " Слънчев бряг ". Това излиза наяве от негов пост в обществената мрежа Фейсбук, с който той дава отговор на изявата на Ангелкова в утринния блок на медия. Министърът съобщи, че четирите заведения в " Слънчев бряг ", за които вицепремиерът Симеонов е подал сигнал за противозаконни, са изрядни.

Симеонов се базира на достоверна информация, съгласно която министър Ангелкова е поискала документално от Министерството на районното развиване и благоустройството да извади 20 декара плаж от изключителна държавна благосъстоятелност и да бъде прекатегоризирана като частна.

По думите на Валери Симеонов по този начин се приготвя продажбата на държавни имоти.

Вицепремиерът акцентира, че става дума за пясъчни терени към хотелите на Елена Иванова - шефка на " Съюза на притежателите на Слънчев бряг ", както и за асфалтирания път и паркинг до хотел " Оазис ", който се намира на морския бряг.

Симеонов припомня, че преди година е подал сигнал за противозаконните обекти пред хотелите на Иванова " Амфора " и " Империал ". По думите му " десетки декари златен песъчлив плаж " са били застроени с паркинги, спортни площадки, детски площадки, противозаконни заведения, пътища, огради, и други. В резултат от сигнала, обектите бяха отстранени.

" Когато в Министерски съвет бъде импортирано това решение, ще стачкувам и ще гласоподавам срещу! Защото, както е тръгнало, ще останем без плажове - хотел " Оазис ", хотел " Дюн ", " Какао Бийч ", Бургас - северен плаж, и доста други ", написа в обществената мрежа Валери Симеонов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР