Вицепремиерът Валери Симеонов нарече филма на Елена Йончева за оградата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов нарече филма на Елена Йончева за оградата
Коментари Харесай

Симеонов нарече филма на Йончева пропаганда

Вицепремиерът Валери Симеонов назова кино лентата на Елена Йончева за оградата по границата " агитация " . В собствен коментар във Facebook Симеонов отбелязва, че филмът обяснява познати условия , и задава въпроси към депутата от Българска социалистическа партия.
 

" Бях на премиерата на политически-рекламирания документален филм „ Граница “ на Елена Йончева. Скучен, изнасящ познати условия видео материал, агитация в стила на „ единствената истина “ и безапелационните лозунги в духа на „ Работническо дело “, споделя Симеонов.
 

Вицепремиерът задава пет въпроса на Йончева и декларира, че в случай че отговорите й на тези въпроси са " не ", би трябвало да се смята за " скъсана на фаза „ листовки “ в изпита за начинаещи справедливи публицисти " (вижте въпросите в коментара на вицепремиера във Фейсбук).  
Напънала се планината и родила мишка Бях на премиерата на политически-рекламирания документален филм „ Граница “ на Елена...
Публикувахте от в 

Валери Симеонов споделя, че когато влезнал на прожекцията, задал на Йончева един-единствен въпрос, на който не получил отговор: " А той беше, за какво не дойдохте на обхода на границата, осъществен с боен вертолет, на 15 юни 2017, откакто персонално аз поканих госпожа Нинова и Вас посредством нея? Може би, откакто видите оградата в цялата й дължина, щяхте да методите по различен метод към тематиката и да бъдете по-умерена в квалификациите си за н ещо, с което България би трябвало да се гордее . А точно, с първата и най-стабилна ограда против мигрантския поток, построена от страна в Европейския съюз със лични средства (а не, както казвате първоначално, „ и с европейски пари “) ".
 

Симеонов добавя, че българските гранични служители на реда и войска непрекъснато извършват своите отговорности и клетва в дъжд, стихии и порои, а провалите след стихийните бедствия били възобновени от компаниите, построили оградата, за тяхна сметка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР