Вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на Обединени патриоти нарече глупотевина

...
Вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на Обединени патриоти нарече глупотевина
Коментари Харесай

Симеонов срещу Каракачанов за референдум за гей браковете

Вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на " Обединени патриоти " назова " глупотевина " концепцията на сътрудника си Красимир Каракачанов за референдум за гей браковете
Лидерът на НФСБ беше безапелационен, че няма да поддържа предлагането на своя сътрудник от Вътрешна македонска революционна организация за такова допитване.
" Тук няма никакво единогласие, Вътрешна македонска революционна организация малко истерясват, с цел да събират още малко медийни дивиденти, нито е обсъждано от Обединени патриоти, нито ще се съглася да издухаме още 40 млн. лв. поради някакви глупотевини. Да вършим референдуми за щяло и не щяло, ми дайте да създадем за Терез и Масуд - дали да вървят в Холандия. Може ли за такива нелепости да се харчат държавни пари? Това ли е огромната тематика - гей браковете, че да го решаваме с референдум. Нищо няма да излезе от тоя референдум, както с оная глупотевина за " Белене " и след това другата - на Слави Трифонов ", прям беше той пред телевизия Bulgaria ON AIR.
Той даже допусна, че Каракачанов, който бил три дни на посещаване в Израел, още не се е бил аклиматизирал и са го " хванали " още като е кацнал, по тази причина е споделил това.
По мотив Истанбулската спогодба той сподели, че би трябвало да се признае, че ГЕРБ не поддържат гей браковете, само че защото са огромната ръководеща партия попадат сред ударите на обществото и на Европа.
" Истината е, че Европа ни натиска, защото това ѝ е ориентацията… малко по-модерна. А ние 5 века не сме променели традициите си, нравите си и фолклора си. Но за гей браковете, лъвчетата и сходни тематики ли би трябвало да харчим държавни пари? ", попита той.
Симеонов разяснява и оставката на шефа на Националната работа за защита (НСО) ген. Ангел Антонов , откакто стартира инспекция на прокуратурата. Засега против него няма никакви обвинявания, той даже отива консул в Санкт Петербург.
" Още 2015 година съм изразил позицията си за НСО. Трябва да има работа към полицията, или към жандармерията - към Министерство на вътрешните работи, а не да има страна в страната – със личен бюджет и никой да не знае какво вършат ", акцентира той.
На въпрос дали НСО е опасност за висшите хора в страната, той отговори, че с тези пълномощията, които им дава законът - да.
" Да не приказвам, че с този закон, който приехме тогава и ние доста остро реагирахме, сега те могат като ви огледат, да преценяват, че сте терорист, и в случай че не сте очевидно бременна ще ви сложат ръцете откъм гърба, ще ви заловен с белезниците. Или пък единствено към малолетни не могат да ползват мощ - ти по какъв начин ще схванеш дали някой е невръстен? ", разяснява той.
Симеонов уточни още една " идиотщина " - че чиновниците на НСО могат да дойдат да ти ревизират всичко на компанията - счетоводни салда, наличия, активи, без да има прокурорско позволение и заповед на Национална агенция за приходите, под предлог, че заплашвате президента.
" Няма надзор, работещите нощем могат да вземем за пример да работят в нощни заведения и да се вършат, че не виждат, че се продават опиати ".
Преди дни и президентът Румен Радев разяснява, че сега началникът на НСО по закон няма директен шеф.
Симеонов разяснява и други настоящи тематики, като да вземем за пример битката с корупцията и коментара на баварския вътрешен министър, че не сме подготвени за Шенген поради високата корупция.
" Възможно е да се сведе корупцията до границите, в които съществува в западните страни. И в Германия има корупция, само че е в доста по-малки мащаби. Това може да стане, само че да се ликвидира корупцията е неуместно. Облагодетелстването е втъкано в подсъзнанието на всеки субект ", сподели вицепремиерът.
За митингите против застрояването на Пирин пък той сподели:
" От построяването на втори въжен превоз концесионерът няма финансова полза. Той единствено ще усъвършенства достъпа до пистите. Това е сходно с стартирането на промоция в магазините. Това прави и компанията концесионер. Хората, които вървят в Банско, ще останат същите, само че ще престанат да чакат като говеда на опашка за лифта. С митингите сме очевидци на митингите на лъжата ".
По думите му във връзка обстоятелството, че компанията, която държи концесията за пистите в Банско, е офшорна , Симеонов разясни, че това се прави, тъй като в тези зони е доста по-нисък процентът на систематизиране на дивиденти, а всички останали налози се заплащат в България.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Политика  Българска социалистическа партия отново изиска премахване на Добрев от пленарна зала Българска социалистическа партия отново изиска премахване на Добрев от пленарна зала  Марешки е Марешки е " за " Истанбулската спогодба, групата му - гласоподава по съвест  Министър Радев: Догодина най-вероятно ще има още 10% нарастване на полицейските заплати Министър Радев: Догодина най-вероятно ще има още 10% нарастване на полицейските заплати  Румен Радев: България не би трябвало да ратифицира Истанбулската спогодба Румен Радев: България не би трябвало да ратифицира Истанбулската спогодба  Нено Димов: Протестите за Пирин са политически Нено Димов: Протестите за Пирин са политически Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Депутатите разшириха пълномощията на омб...
Депутатите одобриха на първо четене промени в Закона за омбудсмана, с които тайното гласоподаване за длъжността да бъде сменено с очевидно. " З...
Индустриалните служащи в Германия разгласих... Три секвои от Кюстендилско в борба за " Евр... Гърция предложила името " Горнамакедония " Атанасов: Пропагандната машина се пробва д... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 2 февруари
Овен Този петък избягвайте компанията на хора, които не са ви приятни. Днес ще сте извънредно чувствителни към всичко, което не ви х...
Българска певица почина в Съединени американски щати 2018 ще бъде невероятна година за ЕДНА ЗОД... Трима ранени при гърмеж в Анкара Комунизмът - безконечната болест НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Румен Радев: България не би трябвало да ратиф...
Истанбулската спогодба в сегашния си тип е зле написан документ, който позволява неясноти и най-различно пояснение. Моето мнение е, че...
Пет партии желаеха криминализиране на отр... Каракачанов желае референдум против гей брак... Глас от Лондон: " Кремълският лист " работ... " Коммерсант ": Полша не намира съдружници сре...  www.expert.bg  Караниколов: Има засилен интерес на вложители към България Караниколов: Има засилен интерес на инве...  Deutsche Bank упрекна данъчните промени в Съединени американски щати за загубите си Deutsche Bank упрекна данъчните промени в...  Борсата в Токио стартира петък със спад Борсата в Токио стартира петък със спад  Apple се похвали с 20 милиарда $ облага за три месеца Apple се похвали с 20 милиарда $ тъга...  www.iwoman.bg  Свалиха обвиняванията против Джим Кери поради гибелта на някогашната му Свалиха обвиняванията против Джим Кери зара...  Защо толкоз ни нервира неналичието на отговор на известията ни Защо толкоз ни нервира неналичието на отгово...  Тенденции в грима, наложени от звездите Тенденции в грима, наложени от звездите  Кухненската забрадка крие рискове за здравето Кухненската забрадка крие рискове за здра...  http://www.sportlive.bg  Италиански опашкар не се отхвърля от звезда на ЦСКА Италиански опашкар не се отхвърля от звез...  Португалците пред дебют за Левски Португалците пред дебют за Левски  Мачовете по малкия екран през днешния ден Мачовете по малкия екран през днешния ден  Любопитни обстоятелства за българския тим в ПьонгЧанг Любопитни обстоятелства за българския тим в Пь... Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Нови Най-четени Най-коментирани Оставиха Ивайло Борисов - Ториното в ареста... 40 0 Симеонов против Каракачанов за референдум за гей браковете... 23 0 Българска социалистическа партия отново изиска премахване на Добрев от пленарна зала... 38 0 Прокуратурата желае " задържане под стража " за притежателя на питбула, р... 52 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР