Вицепремиерът Валери Симеонов e длъжен да подаде оставка при създалата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов e длъжен да подаде оставка при създалата
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Вицепремиерът Валери Симеонов e длъжен да подаде оставка при създалата се ситуация

Вицепремиерът Валери Симеонов e задължен да подаде оставка при създалата се обстановка, „ Обединени патриоти “ би трябвало да продължат да поддържат държавното управление. Това сподели пред „ Фокус “ политическият анализатор проф. Михаил Константинов. 

По думите му възможна оставка на Симеонов няма да бъде последваната от разтърсвания в ръководството. „ Причината дребната коалиция да продължи по подетия път, със или без Симеонов, е конкуренцията на назад във времето в лицето на Политическа партия „ Воля “ “, сподели още Константинов. Според политическия анализатор в моменти на високо напрежение, изходите постоянно са два – или подаването на оставка или пристъпването към предварителни избори. „ Това е рационалната политика. Трябва да бъдем малко по-спокойни и да вършим значими работи.

От друга страна, аз персонално доста се трежова от това, че всеки, който тръгне да стачкува за нещо, е уверен, че би трябвало да реализира 100 % от задачите си. Ако някой желае да ръководи страната, дано бъде по този начин добър да отиде на избори, да ги завоюва и по чисто либерален метод да поеме ръководството на страната “, разяснява проф. Михаил Константинов.

Той добави, че когато „ улицата “ се трансформира в най-важна, настава гражданска война. „ Удовлетворяването на публичното предпочитание е инструмент за намирането на решения в спешни моменти, само че това не може да бъде перманентна форма на ръководство “, разясни Константинов. Той сподели още, че стабилността в страната опира до вярно консумиране на финансовия запас и фокусът би трябвало да се измести в тази тенденция.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР