Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на колегите си от

...
Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на колегите си от
Коментари Харесай

Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на НФСБ

Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на сътрудниците си от Националния фронт за избавление на България.

За откриването на офиса на емблематичната синя централа " Раковски " 134 по съседски бе поканен и ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски. Той разяснява, че не предава централата, а ще съжителстват в нея с сътрудниците им от НФСБ. На въпрос за възможна коалиция с НФСБ Лукарски уточни, че е рано да се приказва и посочи, че преди да вземат участие в каквито и да било коалиция първо би трябвало да се потвърдят на избори.

Лидерът на НФСБ Симеонов съобщи, че готви щаба за избори. Със Съюз на демократичните сили имаме чисто физическо, сградно общуване - нямаме дом съвет, просто сме в една постройка.

Ние сме партия, която е на седем години и до момента не сме употребили никакви държавни или общински пространства, постоянно сме били на частен наем. Не е състоятелно да се търси връзка с партия, с която сме в същата постройка. Естествено ние сме в положителни връзки, както видяхте и като съседи напълно по съседски съм поканил господин Лукарски, сподели Симеонов.

В тази връзка бих си разрешил една моя констатация, че освен не съм религиозен, само че фактът, че по стичане на събитията ни бе предоставена тази постройка Раковски 134 - това до известна степен ни задължава.

Симеонов напомни, че в далечната 1990 година, дружно с Касабов са в първия състав на Съюз на демократичните сили - Бургас. " Ние сме правили Съюз на демократичните сили - Бургас. Всички си спомняме с какви очаквания, с какви упования, с каква религия беше обхваната тази постройка, цялата тази концепция да се сътвори едно обединяване на демократичните сили. Ние сме съпричастни към тези демократични сили, към основаването на Съюз на демократичните сили. Приемам събитието, че ни е възложен терен като отговорност. Дано успеем да върнем най-малко част от очакванията на българите, част от очакванията, които имаха при започване на демокрацията ", съобщи водачът на НФСБ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР