Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и несъстоялият се кандидат за

...
Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и несъстоялият се кандидат за
Коментари Харесай

Дончев и Митов стават първи заместници на Борисов, Караянчева – разжалвана от всички постове

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и несъстоялият се претендент за министър председател Даниел Митов ще бъдат първи зам.-председатели на Бойко Борисов в Политическа партия ГЕРБ, научи " Епицентър ".

Още двама министри от кабинета " Борисов-3 " влизат във висшата управителна конструкция на партията като зам.-председатели - общественият министър в оставка Деница Сачева и здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов. Проф. Ангелов през вчерашния ден е станал член на партия ГЕРБ.

С постовете си на зам.-председатели на ГЕРБ се разделят кметовете на София и на Бургас - Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, само че и двамата остават членове на Изпълнителната комисия. " Разжалвана " от всички постове е някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева

Всички партийни промени в ГЕРБ се чака да бъдат доказани на започващото в 11.00 часа Националното заседание на Политическа партия ГЕРБ, което ще се организира онлайн. То е свикано по решение на Изпълнителната комисия. На форума ще бъдат определени препоръчаните от Борисов заместник-председатели на партията, както и нови членове на Изпълнителната и на Контролната комисии. На делегатите ще бъдат препоръчани за гласоподаване и промени в Устава на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР