Вицепремиерът Томислав Дончев заяви в сутрешния блок на bTV, че

...
Вицепремиерът Томислав Дончев заяви в сутрешния блок на bTV, че
Коментари Харесай

Дончев: Ясно е, че са активизирали Румен Радев за изборите. Евентуална загуба на 26 май ще понижи самочувствието на ГЕРБ

Вицепремиерът Томислав Дончев съобщи в утринния блок на bTV, че президентът Румен Радев не би трябвало да се изявява като водач на опозицията. " Той не взе участие в евроизорите, защото не е претендент за евродепутат, само че е несъмнено, че е активизиран преди изборите. Ясно е от кого ", сподели Дончев. 

``
реклама

" Българските служби се ровят на всички места. Резултатът явно не е добър все още. Аз съм склонен с апела за битка с корупцията, за непорочност. Нелепо е някой да твърди, че в България няма корупция. То във всяка страна има корупция. Имаме проблем с корупцията и този проблем би трябвало да бъде решен от всички - от правораздавателните органи, от институциите. Дори вие, господин Хекимян, в случай че разберете за корупция, даже да ви е другар индивида, би трябвало да сигнализирате. Този скандал " апартаментгейт " би трябвало да бъде разследван до дъно. Представете си какъв брой е гнусно в очите на елементарния жител един човек на виновна позиция да взема европейски пари и да си направи чудна и китна къща за посетители. Ние в ГЕРБ се ревизираме доста вътре. Има стотици случаи, в които сме реагирали, без да става притежание на обществото ", сподели Дончев.

Той разяснява и тематиката с мненията на президента Румен Радев за компанията " Фолксваген ", която може да влага у пас:  " Коментарите в задатък, многото звук по тематиките, вредят. Стиковали сме с него дейности преди, само че тук общественото говорене пречи ".

" Не е съществено да очаквате страната и държавното управление да спрат да работят, тъй като има избори. Това си е част от предизборната изразителност. За страдание няма логичен спор за Европа до момента ", съобщи още Дончев.

Запитан дали възможна загуба на ГЕРБ на евроизборите на 26 май може да докара до оставка на държавното управление, той отговори: " Няма директна официална, конституционна взаимозависимост сред резултата на евроизборите и стабилността на държавното управление. Но е ясно, че няма по какъв начин да имаме самочувствие в ръководството по-късно, в случай че загубим евроибзорите ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 35727 | Одобрение: -39458 Ами да, то би трябвало да си кьорав или тъп, че да не видиш за кого свири Радев! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР