Вицепремиерът Томислав Дончев се запозна с проекта за ремонт на

...
Вицепремиерът Томислав Дончев се запозна с проекта за ремонт на
Коментари Харесай

Томислав Дончев в Пазарджик: Изборите са състезание и ние играем за победа

Вицепремиерът Томислав Дончев се срещна с плана за ремонт на градския стадион, за който страната отпусна 1 милион и 200 хиляди лв.. Той бе придружаван от регионалния координатор на ГЕРБ и претендент за общински консултант Найден Шопов.

Проектът би трябвало да бъде приключен през 2021 година.

Шопов, който е и президент на футболен клуб “Хебър1918 “ изиска от вицепремиера страната да отпусне в допълнение финансиране за създаване на осветяване, каквото в този момент не се планува.

Томислав Дончев прегледа дружно с претендентът за кмет на Пазарджик от Политическа партия ГЕРБ инж. Иван Панайотов завода за произвеждане на кормилни кутии “Костал “.

По-късно той се разноски из центъра на Пазарджик и се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ.

„ Изборите са съревнование и ние играем за победа.Това което ни отличава от другите, е че играем чисто и използваме политически средства, срещаме се с хората и обясняваме защо се борим. Там където има мощни структури има и положителни резултати “, сподели Дончев.

Той бе безапелационен, че без някой същински да се е състезавал, без да е срещнал 600-700 индивида и без да е изслушал болката на всеки елементарен жител, няма по какъв начин да спечелим.

„ Това не става единствено със стоене пред компютъра, с четене на политически разбори, с предоставяне на изявленията, а става единствено с персонален контакт. Ние имаме потребност от обяснение и увещание.

Местните избори са най-важните. 70 % от всичко, което хората се нуждаят минава през локалната власт. Ние самите като партия се утвърдихме през локалната власт “, добави Томислав Дончев.

По думите му тъкмо градове като Пазарджик, с потенциалa който имат, би следвало да чакат доста повече и от тук нататък дилемите на локалната администрация би трябвало да бъдат напълно разнообразни.

На ГЕРБ са нужни кметове, заместител кметове и общински съветници, които да разсъждават с визия и тактика за развиване на обитаемото място.

Според Дончев те би трябвало да си зададат въпроса: Кои са нужните едно или две неща, които могат да отключат капацитета? И би трябвало да имат явен профил в каква посока ще се развива тяхното обитаемо място.

Отговорът не може да го даде държавното управление. Това би трябвало да го създадат хора смели и визионисти.

„ Остават още една седмица от локалните избори и вие би трябвало да отговорите на един въпрос даже и да не ви го задават.

А той е: Защо аз съм най-хубавият и най-подготвеният за общинския съвет? Отговорът на този въпрос минава през сърцето и това е моята рецепта за победа “, сподели в умозаключение Томислав Дончев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР