Вицепремиерът Томислав Дончев отправи специален поздрав към медиците, които днес

...
Вицепремиерът Томислав Дончев отправи специален поздрав към медиците, които днес
Коментари Харесай

Томислав Дончев отговори много остро на президента Радев

 Вицепремиерът Томислав Дончев насочи специфичен привет към медиците, които през днешния ден имат професионален празник, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Дончев пожела да са здрави и да продължат да вършат това, което вършат.

След това Дончев посочи , че напоследък стабилно се влиза в режим да се употребява военна терминология за изложение на разнообразни обществени, стопански или политически процеси, което е неприятно. 

" Целта на днешната конференция не е ответен огън по президента, а да внесем изясненост за реда за доставяне на лечебните заведения със защитни дрехи, разяснява Дончев. 

" Както споделя Гьоте: " Колко доста се заблуждават хората, когато си мислят, че това, което са научили, са го и разбрали. " Доколкото си припомням от скромния си опит от Висш съдебен съвет, команди като " кръгом марш " се задават от по-висши към по-нисши стоящи. Коя команда да изпълняваме? ", попита той.

В конференцията участваха ръководителят на Националния действен щаб проф. Венцислав мутафчийски и шефът на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " гл. комисар Николай Николов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР