Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните

...
Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните
Коментари Харесай

Вътрешният министър отново отива в района на наводненията в Карловско

Вицепремиерът по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев през днешния ден ще бъде още веднъж в региона на наводненията в Карловско . Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Посещението е в подтекста на почналата инспекция за вероятно осъществена противозаконна сеч , както и на продължаващите възстановителни работи, основаната организация за защита на публичния ред и имуществото на жителите .

В инспекцията ще вземат участие още заместник-министър на земеделието Валентин Чамбов, изпълнителният шеф на Изпълнителна организация по горите инж. Стоян Тошев и шефът на Южно Централно държавно дружество.

В четвъртък бе разпоредено чиновници на Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " да дежурят в обитаемоте места , потърпевши от наводненията. Действията им ще са ориентирани към запазване на публичния ред и защита на имуществото на жителите в региона.

Според авансово одобрения проект, екипите ще дойдат в 14 часа пред РПУ-Карлово, откъдето ще бъдат разпределени и ще поемат дилемите си.

Междувременно служебният министър на земеделието Явор Гечев разгласи, че се стопира сечта във водосбора на потърпевшите села , до момента в който почналата там инспекция не откри дали активността е била напълно законна
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР