Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова взе участие

...
Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова взе участие
Коментари Харесай

Марияна Николова представи демографската политика на кабинета в Будапеща

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова взе присъединяване в Срещата на високо ниво за демографската политика, която се организира в унгарската столица Будапеща. В изявлението си на форума вицепремиерът означи сериозните старания на страната ни в отговор на демографските промени. Като ослепителен образец за ангажираността на страната за подкрепяне на фамилиите и поощряване на раждаемостта Николова уточни обезпечаването на повече благоприятни условия и повече финансов запас за асистирана репродукция.

„ Демографската политика е ориентирана към цялото население на България и е насочена освен към увеличение на раждаемостта, а също подчертава върху повишение на качеството на човешките запаси “, посочи още заместител министър-председателят Николова.

Заедно с българския вицепремиер на Срещата на високо ниво за демографската политика, която се организира за трети път в Будапеща, вземат участие още министър председателят на домакините Виктор Орбан, министър председателят на Чехия Андрей Бабиш, президентът на Сърбия Александър Вучич и някогашният австралийски министър председател Тони Абът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР