Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов

...
Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов показа среден пръст по телевизията

Вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сподели междинен пръст в ефирен ефир по време на гостуването си в предаването "Денят онлайн " по Канал 3 на 15 октомври.

Във връзка с проблема към освобождението на австралиеца Джок Полфрийман вицепремиерът уточни, че продължава да го "озадачава държанието на някои съдии, в това число на шефа на съдиите Лозан Панов ".

"Не можеш да ми приказваш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това обикновено ли е? За какво правосъдие приказваме в действителност? Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят в комбина. Не го ли виждаме? Виждаме го. Имаше ли мнение от заместник-шефа на пандиза, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предварително освободен? И какво? Излезе един гамен и сподели междинен пръст и сподели: "Това е привет за зам.-директора и го загатна по име ", възмути се Каракачанов и сподели в ефир жеста.

Поведението на министъра на защитата бе "уловено " и публикувано от ръководителя на партията "Няма такава страна " Слави Трифонов. В профила си във Facebook той написа, че проявлението на междинен пръст по малкия екран от хора, които имат и желаят власт, към този момент се е трансформирало в нещо обикновено. "Емил Кошлуков, като програмен шеф, сподели междинен пръст по Българска национална телевизия и по-късно беше определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, сподели междинен пръст по Канал 3. Да чакаме ли да стане министър председател? " гласи още обявата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР