Вицепремиерът Марияна Николова отново доказа, че не признава граници в

...
Вицепремиерът Марияна Николова отново доказа, че не признава граници в
Коментари Харесай

След космоса Марияна Николова се заема и с концертния туризъм

Вицепремиерът Марияна Николова още веднъж потвърди, че не признава граници в своята работа като отговорник за туризма в държавното управление. След като предходната седмица разиска космонавтиката с министъра на космонавтиката на Саудитска Арабия, тази седмица министър Николова се срещна с братя Аргирови, с цел да обсъдят благоприятни условия за взаимно партньорство. На срещата тримата разговаряли за популяризирането на другите типове туризъм у нас, какъвто е и концертният туризъм, оповестява пресцентърът на министерството.

" Музикалният туризъм е доста значим за нас и точно с тази цел започнах регулярни срещи с известни български реализатори. Туризмът не е единствено настаняване, само че и забавление ", показала вицепремиерът пред гостите си. От своя страна Благовест и Светослав Аргирови приветствали самодейността на министерството и декларирали, че туризмът и музикалният бизнес са неразривно свързани.

Инициативата може да е малко отвън времето и пространството - COVID-19 съвсем ликвидира концертния живот по света, само че министър Николова настойчиво я следва - преди десетина дни се срещна и с дует " Ритон ". Пред тях пък сподели, че пораства броят на туристите, които избират да посетят дадена дестинация, подтикнати от съответно музикално събитие. Министърът мъчно може да има поради България - страната ни от дълго време изпадна от картата на международните музикални събития и хиляди българи пътуват минимум до прилежащите страни, с цел да гледат обичаните си реализатори.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР