Вицепремиерът Марияна Николова и министърът на труда и социалната политика

...
Вицепремиерът Марияна Николова и министърът на труда и социалната политика
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова раздаде подаръци на деца в социални домове в Монтана

Вицепремиерът Марияна Николова и министърът на труда и обществената политика Бисер Петков посетиха през днешния ден Монтана и раздадоха дарове на деца и младежи, настанени в обществени домове в града. Те разгледаха Центъра за деца и младежи с увреждания и Центъра за социална поддръжка в Монтана.

Николова и Петков раздадоха дарове и календари на децата и разговаряха с личния състав на обществените заведения.

Калинка Борисова, шеф на Центъра за деца и младежи с увреждания, съобщи, че има потребност от увеличение на потенциала на обществения дом, в който сега се отглеждат 40 деца и младежи, а е очакван за 36. Подобно искане бе отправено и от другия обществен център, в който са настанени 16 деца при потенциал 12, оповестява Българска телеграфна агенция.

Министър Бисер Петков съобщи, че настояванията ще бъдат прегледани и по опция задоволени. Вицепремиерът Марияна Николова съобщи, че е очарована от отличните условия, при които се отглеждат децата и младежите с увреждания в Монтана.

Николова и Петков разговаряха в постройката на община Монтана с кмета Златко Живков и с неговия екип. Николова увери домакините, че държавното управление ще работи интензивно за превъзмогване на несъответствията сред обособените райони в България и за по-бързото развиване на Северозападния район.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР