Вицепремиерът Красимир Каракачанов вероятно ще получи акт за нарушение след

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов вероятно ще получи акт за нарушение след
Коментари Харесай

Младен Маринов: Декларациите за пътуване не са проформа, проверяват се

Вицепремиерът Красимир Каракачанов евентуално ще получи акт за нарушаване откакто на фотография се вижда, че седи на скамейка пред Народния спектакъл. Това сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов в предаването „ Лице в лице “. По закон глобата е в размер сред 300 и 1 000 лв., посочи той.
Министерство на вътрешните работи ревизира дали Каракачанов е седял на скамейка пред Народния спектакъл В ефира на bTV вицепремиерът изясни, че пейката е отвън границите на градината
„ Извършва се инспекция по искане на вицепремиера Красимир Каракачанов. Той ми се обади и сподели да създадем инспекция, тъй като не е сигурен, че това, което е направил е със съзнанието, че се е намирал в градинка или парк. Установено е, че е парк “, уточни Маринов.

В старозагорското село Паничерево министърът на вътрешните работи уточни, че карантината е в действие от 0 ч. от нощес и към този момент има построени 7 пункта, като два са на черни пътища към обитаемото място. Осигурени са 1000 теста за локалното население.
Няма опити за нарушение на карантината в село Паничерево Следващите 14 дни хората ще могат да излизат от домовете си единствено, с цел да си купят хранителни артикули, медикаменти или в случай че имат потребност от здравна помощ
„ Имаме опит от Банско и го прилагаме там. Оперативния щаб взема решение за карантината. Професионалистите, които се занимават с вирусни инфекции, знаят по какъв начин се популяризира “, посочи Младен Маринов.

Той беше безапелационен, че декларациите, които се оставят на контролните пунктове на градовете, се ревизират. Над 9000 заявления към този момент са тествани. „ Има 641 случая на хора, които не работят на трудов контракт “, заяви министърът. Декларациите не са проформа, безапелационен беше той.
Пътуването сред регионалните градове по Цветница и Великден – при строги ограничения за сигурност Засилена защита ще има и към всички близо 4000 храма у нас
„ В тази обстановка разчитаме на персонална отговорност. Ако не успеем да запазим дисциплината към Великден, ще изгубим това, което сме постигнали до в този момент “, разяснява Младен Маринов.

За пътуването по празниците министърът посочи, че все още важи заповедта, която е издал министърът на опазването на здравето през март.

„ 90% от случаите на пътешестване са за отиване на работа, само че това няма да е основателно в празничните дни “, означи Младен Маринов.

Министърът на вътрешните работи означи, че за ромските квартали на София ще има режим на влизане и излизане от тях по модела на пунктовете за регионалните градове. до края на деня се чака и заповед на РЗИ - София.
Полицейски патрули ще наблюдават за скупчването на хора във „ Факултета “ и „ Филиповци “ Хората там ще излизат единствено против декларация от шеф и по други уважителни аргументи
Полицаите ще бъдат обезщетени за работата в изключителни условия, уточни още министърът и посочи, че множеството жители схващат смисъла на изключителните ограничения и оказват помощ на полицията.

Коронавирусът и България Земеделският министър и комерсиалните вериги се схванаха за българските артикули Последно: Пазарите отварят след Великден " Седмица на духа ": Д-р Цветан Попов, който 28 дни не излиза от Александровска болница Предполага се, че COVID-19 е попаднал у индивида посредством промеждутъчен гостоприемник – панголин 735 са случаите на COVID-19 у нас - 36 са умрелите, а излекуваните - 105 Кредити с облекчени условия: Кой ще има достъп до тях? Столична община с още ограничения за облекчение на бизнеса и жителите поради COVID-19 Трета поредна вечер медици приветстват тези, които съблюдават ограничаващите ограничения България е получила здравно съоръжение от НАТО за битка с COVID-19 Намаляват се интервалите на придвижване на влаковете в метрото в София 1-годишното бебе с COVID-19 е изписано от инфекциозното поделение в Добрич Три месеца условна присъда и санкция от 10 000 лева за пловдивчанин, нарушил карантината Румен Радев: Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е сега Полицаи от Русе със спонтанна акция в поддръжка на медиците Подготвя се режим за възобновяване на имунизациите и женските съвещания след празниците 695 са случаите на COVID-19 у нас - 35 са умрелите, а излекуваните - 81 Задължителна стерилизация в блока: Колко излиза спомагателното разчистване на общите елементи? Прокуратурата проверява всеобщото скупчване на хора пред черква в Самоков на Цветница Безлихвените заеми за останалите без работа поради COVID-19 ще са до 4500 лева Излекувана пациентка от COVID-19: Затвориха ми се очите, все едно съм облъчена с електрожен
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 747 34 36 105 Света 2 026 051 28 191 129 077 492 892 Заразени* Нови Починали България 747 34 36 Света 2 026 051 28 191 129 077
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР