Вицепремиерът Красимир Каракачанов цяла нощ е мислил върху предложението да

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов цяла нощ е мислил върху предложението да
Коментари Харесай

Каракачанов мислил цяла нощ: Няма проблем да дам оставка

Вицепремиерът Красимир Каракачанов цяла нощ е мислил върху предлагането да подаде оставка, разгласи той пред бТВ. Вчера другия водач на Обединени патриоти Волен Сидеров го предложения към решителната стъпка.

" То е креативно предложение. Цяла нощ мислех върху него. Продължавам да мисля креативен. Ще упорствам във вторник на съдружен съвет да разгледаме това креативно предложение и в случай че прерасне в сходна концепция, дискретна или не, няма проблем да си подам оставката “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Относно различен укор на Сидеров, че Обединените патриоти вървят по пътя на Реформаторския блок, той сподели:

„ Нека във вторник си отговорим на този въпрос – кой ни бута по този път ”.

Красимир Каракачанов изясни и по какъв начин се е стигнало до подаването на оставката на Валери Симеонов. В петък Симеонов му се обадил по телефона и дружно отишли при премиера Бойко Борисов. Борисов реагирал обикновено на оставката, не е пропагандирал Симеонов за нищо.

„ Попита го дали има концепция кой ще го замести. Нямаше, то и не е обсъждана. Не се опита да го разубеди, Симеонов си беше взел решението самичък “, разяснява вицепремиерът.

По мотив митингите Каракачанов съобщи, че има хора по улиците, които са там основателно, само че има и такива, които са за шоуто. Според него не е обикновено да се затварят автомагистрали и да се пречи на стотици хиляди да се придвижват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР