Вицепремиерът Красимир Каракачанов трябва да подаде оставка поради имотни нарушения

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов трябва да подаде оставка поради имотни нарушения
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане обвини Каракачанов в имотни измами

Вицепремиерът Красимир Каракачанов би трябвало да подаде оставка заради имотни нарушавания в София . Това съобщи Костадин Костадинов, водач на партия „ Възраждане “, съобщи БГНЕС.
Костадинов упреква министърът на защитата в нерегламентирано прилагане на парцели на ул. „ Осогово 55 ,
Освен това, Каракачанов е виновен и за нелегално отнемане на парцелите на български бежанци , твърди още Костадинов.
" Каракачанов би трябвало да напусне поста си и поради несправяне с циганската престъпност, която се задълбочи по време на ръководството на обединението ГЕРБ-Обединени патриоти ", акцентира Костадинов в Благоевград.
Според него фамилия Каракачанови има повече от 2/3 от шестетажна постройка на ул. „ Осогово “ 55, като нелегално е заградил паркинга , който е обща част и е благосъстоятелност на останалите живущи в постройката.
Това са дейности, които подхождат повече на лице от престъпния контингент , в сравнение с български министър, добави Костадинов.
" Каракачанов надали ще бъде разследван , откакто брачната половинка му е прокурор ", добави водачът на Политическа партия „ Възраждане “.
Той посъветва прокуратурата да се самосезира и за метода, по който Вътрешна македонска революционна организация придобива всички свои парцели . Оказва се, че Каракачанов персонално е обсебил парцели на българските бежанци в Македония, които са купувани преди години, а сега се употребяват от партията за всевъзможни други цели, само че не и за тези, за които са били купувани и дарявани.
" Очевидно Каракачанов не се оправя с поставените му задания като министър, тъй като когато той оглави министерството на защитата, незаетите места в българската войска бяха 5000, а сега са 8000. Затова би трябвало да подаде своята оставка “, безапелационен е Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР