"Вицепремиерът Красимир Каракачанов стои плътно зад колегата си Валери Симеонов

...
"Вицепремиерът Красимир Каракачанов стои плътно зад колегата си Валери Симеонов
Коментари Харесай

Марешки вижда Каракачанов плътно зад Симеонов


"Вицепремиерът Красимир Каракачанов стои компактно зад сътрудника си Валери Симеонов и го поддържа в борбата му против майките на деца с увреждания. " Това съобщи водачът на "Воля " Веселин Марешки.

По думите му Кракачанов го е подкрепял във всички негови изцепки.

Според него това е единственото им избавление, да се крепят взаимно и да останат в ръководството за по-дълго.

Марешки подчертва, че с дейностите си двамата демонстрират, че са "дезертирали от предизборните си обещания " и са водени единствено от персоналния си интерес.

Лидерът на "Воля " е безапелационен, че колкото по-бързо "двамата изоставен държавното управление, толкоз по-добре за България и българския народ. "

Припомняме, че по-рано през днешния ден майките на деца с увреждания излязоха на митинг в няколко града в страната с искане Симеонов незабавно да си подаде оставката.

Волен Сидеров пък изиска незабавно да бъде призован Коалиционен съвет ГЕРБ - Оперативна програма за оставката на Симеонов.

В отговор министър председателят Бойко Борисов съобщи от ОАЕ, че в случай че изиска оставката на вицепремиера ще наруши съдружното съглашение и държавното управление ще падне.

На19 октомври, до момента в който в зала депутатите дебатираха по третия избор за съмнение към кабинета "Борисов 3 " от Българска социалистическа партия желаеха оставката на Валери Симеонов поради изявлението му към майките на деца с увреждания.

По-късно Борисов се извини за думите на своя вицепремиер.

Симеонов се опита да изясни думите си в обществената мрежа Facebook като извадени от подтекста на изявлението му, до момента в който от опозицията нападнаха Борисов с думите: "Стига с този спектакъл ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР