Вицепремиерът Красимир Каракачанов ще подаде иск за дело за клевета

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов ще подаде иск за дело за клевета
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов коментира отношенията между България и Македония

Вицепремиерът Красимир Каракачанов ще подаде иск за дело за клюка против някогашния шеф на отдел " Българско поданство " в правосъдното министерство Катя Матева.

Каракачанов се е почувствал оклеветен, откакто тя обществено разгласи, че има доказателства, че Вътрешна македонска революционна организация и той като ръководител на партията се устоят от продажбата на българско поданство.

Военният министър разяснява и връзките сред България и Македония. По думите му от македонска страна проличава липса на предпочитание за съгласие и неспазване на Договора за добросъседство.
Красимир Каракачанов - министър на защитата: Основната им цел е да влязат в НАТО и Европейския съюз и когато са равноправни членове да се опитат на тази основа още веднъж да си организират тази политика. Аз бих приел, че договорът е изпълнен, когато видя учебниците, по които учат децата. И в случай че в тези учебници отново има ден на Въстанието срещу бугарския окупатор, в случай че отново написа, че Цар Самуил е македонски цар, който се е борел против византийците и българите, значи договорът не е изпълнен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР