Вицепремиерът Красимир Каракачанов също коментира ситуацията около раситските прояви на

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов също коментира ситуацията около раситските прояви на
Коментари Харесай

Каракачанов приравни футболните хулигани с протестиращите еколози

Вицепремиерът Красимир Каракачанов също разяснява обстановката към раситските прояви на мача България-Англия. От думите му стана ясно, че той прави паралел сред хулиганските прояви на ултрасите и протестиращите екозоли, да вземем за пример, които блокират кръстовища в София.
Според него нацистки или всевъзможни вандалски прояви, освен на мачове, само че и на други обществени изяви, могат единствено да бъдат осъждани.
В отговор на въпрос за дейностите на полицията вицепремиерът Каракачанов уточни, че тя си е свършила работата, без да употребява мощ. По думите му това е похвално, тъй като " силови дейности в агитката могат да провокират разбунване на цялата агитка - и този, който ги поддържа, и този, който не ги поддържа ".
Попитан дали ще упорства за по-строги наказания против футболното безчинство, Каракачанов съобщи, че постоянно е упорствал за такива, само че по отношение на всички извършители, като засяга и еколози, които затварят кръстовища и по думите му " стопират икономическото развиване на цели райони ". И двете групи били извършители на закона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР