Вицепремиерът Красимир Каракачанов реагира във Фейсбук по повод инцидента в

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов реагира във Фейсбук по повод инцидента в
Коментари Харесай

Каракачанов за циганите, нападнали полицаи с камъни: Дошло ли е време за тоягата?

Вицепремиерът Красимир Каракачанов реагира във Facebook във връзка случая в Ботевград, при който роми нападнаха служители на реда с камъни.

Ето какво написа Каракачанов:

"На първо място в качеството ми на жител на Република България и по-късно в качеството ми на заместител министър-председател по публичен ред и сигурност желая да изкажа своята поддръжка за работата на служителите на реда, които нощес в осъществяване на служебния си дълг са се отзовали на адрес в Ботевград за нарушение на публичния ред и са били нападнати от роми. Работата на служителите на реда е да се борят за запазване на публичния ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те всекидневно са на пост, с цел да имаме всички ние една по-добра и спокойна конюнктура за живот. Маргиналите и рисковите субекти, които не желаят да съблюдават законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата мощ и суровост на закона!

Полицаите би трябвало да знаят, че се употребяват с моята безапелационна поддръжка да ползват всички разрешени от законодателството ограничения, които един чиновник на реда има, с цел да схванат нарушителите, че в тази страна има ред, правда и дисциплинираност и ние повече няма да допуснем тяхното тъпчене!

Разните демократични НПО-та и техните клакьори шумно жигосаха мнението на брачната половинка на моя сътрудник – вицепремиера Томислав Дончев, че са свършили морковите и идва ред на тоягата. Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите в този момент? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния престъпен цигански контингент с цената на още почтени човешки животи, единствено и единствено да си прибирате лептата по заложената поръчка?

Категорично за следващ път декларирам, че стоя зад българските служители на реда и изрично и още веднъж ще упорствам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната цялост като непроменяемо право, съответстващо с техните професионални отговорности. На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата би трябвало да се постави край!

Обръщам се към всички български служители на реда - изпълнявайте си отговорностите, прилагайки извънредно и без боязън цялата суровост на закона. Вашето обвързване е да пазите честните и честни данъкоплати в Родината ни. Нарушителите би трябвало да получат своята „ милостиня “ – да видят пандизите отвътре на стените им ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР