Вицепремиерът Красимир Каракачанов продължава с коментарите си за напрежението в

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов продължава с коментарите си за напрежението в
Коментари Харесай

Каракачанов: Ластикът наистина е опънат

Вицепремиерът Красимир Каракачанов продължава с мненията си за напрежението в ръководещата коалиция. Преди два дни той разгласи, че обстановката не може да продължава по този начин и че все в миналото " ластикът " се къса и съответно подлага на критика акциите на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи в министерства и организации от квотата на Патриотите.
Голямо напрежение няма, само че напрежение има. Аз неслучайно споделих, че по този начин не може да продължава. Ластикът в действителност е обтегнат. Аз не желая да го късам, само че той си има своя фаза на извънредно обтягане и по-късно изплющява нанякъде, сподели през днешния ден пред БНР Каракачанов.
Той насочи забележка, че през последната година като вицепремиер по сигурността научава за акциите на Министерство на вътрешните работи от малките екрани и от вестниците. Според него „ това не е обикновено “.
В същото време Каракачанов се оплака, че голям брой въпроси и законопроекти, вкарани в програмата на обединението от Патриотите, не се движат. И даде образец с размера на минималната пенсия. От Вътрешна македонска революционна организация от дълго време имат предложение тя да стане 300 лв.. Не се придвижат и други техни хрумвания като военното образование в учебно заведение, доброволната военна работа. Всичко това като планове сме го вкарали. Заради несъгласувана финансова рамка, топката се тупа втора година, неудовлетворен е вицепремиерът, който е и министър на защитата. По думите му повече от предложенията касаят малко финансови средства, само че са значими за обществото. Но тъй като съдружните сътрудници са правилни, не подвигат звук, нещата не се случват, заключи още той. И добави, че не е женил за министерския си пост. Или вършим някаква работа, или няма смисъл, акцентира Каракачанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР