Вицепремиерът Красимир Каракачанов осъди расистките прояви на футболните фенове на

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов осъди расистките прояви на футболните фенове на
Коментари Харесай

Каракачанов: Законът трябва да е равен за всички, и затварянето на кръстовища е хулиганство

Вицепремиерът Красимир Каракачанов осъди расистките прояви на футболните почитатели на мача сред България и Англия и уточни, че не това е методът да си " изразходваш силата ", когато знаеш, че това може да докара до наказания за тима, който подкрепяш.

Той добави още, че тези футболни хулигани се занимават с друга активност, като разпространение на дрога или в " организирането на други неща ".

" Защо не се огледаме дали някои от агитките не се занимават с друга активност, с изключение на да поддържат тимовете, въпреки и по-грубо. Имам поради разпространяване на дрога, образуване на други неща. Протести и контарпротести не знам дали като агитки ги активизират, само че в някои неща, които са наказуеми от закона ", сподели той.

Каракачанов направи паралел с футболното безчинство и организирането на митинги, които затварят кръстовища.

" Ако желая по-строги наказания за тези, които вървят да затварят кръстовища и половин София, стопират икономическото развиване на цели райони, ще ме подкрепите ли. Не е ли едно и също. За вас не е, само че за мен е. Едните нарушават закона и другите нарушават закона. За едните желаеме по-строги ограничения, а за другите не. Едните, тъй като не са расисти, могат да запушат София и да чакаме с часове или да запушат автомагистрала Струма. Почнем ли да разделяме закона на честен и аморален, няма закон. Едните са с фашистки поздрави и би трябвало да сме строги, а другите не са, само че отново нарушават закона и попречват гражадните, само че те са положителни. Законът би трябвало да е идентичен ", отсече той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР