Вицепремиерът Красимир Каракачанов най-сетне призна, че се познава с бизнесмените

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов най-сетне призна, че се познава с бизнесмените
Коментари Харесай

Каракачанов най-накрая призна: Кум съм на Пламен Бобоков и кръстник на трите му деца

Вицепремиерът Красимир Каракачанов най-накрая призна, че се познава с предприемачите Атанас и Пламен Бобокови, само че сподели, че не е бил “фактор, когато са създавали преди 25 години предприятията си “. Каракачанов сподели, че е бил кум на сватбата на Пламен Бобоков и кръстник на трите му деца, само че не е имал “нерегламентирани връзки с тях “.
“Когато преди 25 години примерно си станал кум на някой, разумно е за 25 години човек да се развие. Един става предприемач, различен политик, трети става доктор, четвърти публицисти “, сподели Каракачанов. По думите му взаимоотношенията им сe свеждали до срещи по фамилни мероприятия.
“Не знам тъкмо в какво ги упреква прокуратурата, само че тези хора аз ги познавам като хора предприемчиви, хора работливи, хора, които започнаха от една гола поляна “, означи Каракачанов пред публицисти в Шумен. Той разяснява, че не е чел приказката на Васил Божков, само че "ние сме свободна страна и всеки може да написа и рисува, каквото желае ".
"Освен че е занимателно, не мога да се произнеса дали някой би трябвало да проверява нещо по един комикс ", сподели той. В края на предходната седмица прокуратурата повдигна обвинявания на 10 души, измежду които и братя Бобокови, за присъединяване в проведена незаконна група и данъчни закононарушения по отношение на следствието за вноса и преправка на боклуци.
60-годишният Атанас Бобоков и 51-годишният Пламен Бобоков се смятат за едни от най-богатите българи. По-голямата част от бизнеса на братя Бобокви е общ, само че имат и независими планове. Занимават се главно с произвеждане и търговия с масла, с произвеждане и преработване на акумулаторен скрап и отпадъчни масла. Компаниите им работят в десетки страни, на три континента.
Заедно с Милен Бойчев имат Международната компания за вложения развиване, посредством която правят част от вложенията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР