Вицепремиерът Красимир Каракачанов е абсолютен шампион в развихрилата се надпревара

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов е абсолютен шампион в развихрилата се надпревара
Коментари Харесай

Каракачанов удари в земята шефа на КПКОНПИ с недекларирана тераса от 117 кв.м! Абсолютен рекордьор!

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е безспорен първенец в развихрилата се конкуренция по асимилиране на тераси измежду обществените фигури от политиката и ръководството на страната. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация удря в земята шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев с недекларирана тераса от 117 квадратни метра. Това демонстрира репортерска инспекция на „ Галерия”, след получен сигнал от строители, които са работили на обекта, находящ се на улица „ Осогово” 55, през 2012 и началото на 2013 година.

"Бутнахме цяла стена, с цел да я вкараме към жилището. После закрихме всичко с железна структура и панели ", разкриват пред „ Галерия” строители на обекта.

По нотариален акт имотната облага на патриота е от 2017 година, само че строителната бригада е правила строително-монтажни действия на въпросния обект 4 години по-рано… Странно разминаване сред документи и дейности. „ Каракачанов идваше съвсем всеки ден да следи какво става. През два-три дни се появяваше и жена му – тя е доста значима адвокатка (Росица Георгиева Слабакова-Каракачанова е прокурор в Софийската апелативна прокуратура – бел.ред). По това време апартаментът му на улица „ Осогово” беше пустота. Ние разбихме цялата стена от западния завършек на постройката, с цел да влезе голямата Г-образна тераса към жилището. С железна структура, панели и дограма я усвоихме и тя стана жилищна повърхност. Дойде компания да му поставя климатици и ние си тръгнахме. По време на ремонта останалите жилища от кооперацията бяха обитаеми”, споделя от първо лице само число един от строителите. Името му пазим в редакцията, само че индивидът не желае да излиза на ярко, тъй като се опасява от високия пост и неограничените благоприятни условия на някогашния си шеф.

От уеб страницата за проверяваща публицистика „ Биволъ” разгласяват информация, че терасите на Каракачанов са общо 5 – две открити и три закрити. Това ясно си проличава от фотосите в Гугъл Street View 3D. Според нашето следствие двете закрити тераси на второ равнище (виж снимката) са същите Г-образни пространства, за които строителят приказва пред „ Галерия”. Очевидно е обаче, че патриотът е усвоил и трето равнище и е трансформирал мезонета в тризонет. Любопитно е дали има строителни позволения за това от общината. По нотариален акт апартаментът от мезонетен вид се състои от първо равнище 149,25 квадратни метра и второ равнище от 61,02 кв.м и прилежащата към него тераса от 117 кв.м. Сега от фотосите се вижда и трето равнище. Преди да установим това, изчислихме, че имотната облага е коствала на Каракачанов под 400 евро на квадратен метър. В момента по пазарни цени парцелите в този централен регион на столицата се продават сред 1100 и 1400 евро на квадратен метър.

Преди близо 20 години в сладникаво фамилно изявление за столичен ежедневник войводата Каракачанов се майтапеше, че със брачната половинка си Ралица от много време живеят все в западните елементи на столицата – „ Надежда”, „ Люлин”, „ Овча купел”, с цел да са по-близо до Македония. Сега обаче ясно се вижда, че водачът на Вътрешна македонска революционна организация е решил да зареже македонската идея и съществено е доближил пъпа на София. Дали поради договарянията със Скопие, които Европейски Съюз стартира, или поради очевидната смяна в мащабите, е въпрос, на който самият Каракачанов би трябвало да отговори.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР