Вицепремиерът Каракачанов и евродепутатът на ВМРО Джамбазки зовът депутатите: Не

...
Вицепремиерът Каракачанов и евродепутатът на ВМРО Джамбазки зовът депутатите: Не
Коментари Харесай

ВМРО: Да не даваме българско гражданство на отказалите се от него

Вицепремиерът Каракачанов и евродепутатът на Вътрешна македонска революционна организация Джамбазки зовът депутатите: Не давайте поданство на турци, отказали се от България преди десетилетия!

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ и заместител - министър ръководител по публичен ред и сигурност Красимир Каракачанов и заместник-председателят на партията и евродепутат Ангел Джамбазки, без значение един от различен пуснаха позиции в обществената мрежа фейсбук по отношение на следващия опит на Движение за права и свободи посредством законопроект да даде правото на турски жители и на техните деца, отказали се от българските си паспорти, по силата на спогодби от средата на предишния век, да придобият още веднъж правото да бъдат български жители.

„ Обръщам се към народните представители в 44-ото Народно заседание на Република България. Всички ние имаме дълг към обществото да защитим българщината и българския интерес. Именно те са изправени пред съществено предизвикателство “, сподели във фейсбук профила си водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

„ Турция на Ердоган няма място в Европа. Турция няма място в Европейски Съюз. По доста аргументи - исторически, религиозни, културни, обичайни. Преговорите би трябвало да бъдат сменени със наказания “, безапелационен е на собствен ред евродепутатът Джамбазки.

„ Над 2 милиона турци, родени в България или техните наследници в Турция, които непринудено са се отказали да бъдат част от страната ни според доброволните изселнически спогодби от 50-те, 60-те и 70-те години на предишния век, които не са платили даже стотинка налог на страната ни през годините зад граница, ще могат да претендират да получат назад българското си поданство, съгласно новия законопроект, импортиран за следващ път от Движение за права и свободи, който на следващия ден влиза в пленарната зала “, споделя още вицепремиерът.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване сме възмутени и подчертаваме, че стотици хиляди българи с изконно право да имат български паспорти, които лелеят генерации наред за своята действителна родина България, са лишени заради административни спънки от това. Те изпращат децата си да учат тук с едничката вяра да станат част от своя народ, от който са били принудително откъснати, по силата на интернационалните контракти и завери на така наречен Велики сили.

„ Ето това е действителната операция и опасност за страната ни. Партии, които с дейностите си през годините демонстрираха и потвърдиха, че работят срещу ползите на страната ни, манипулират обществото с псевдопатриотични тези и „ удрят “ по тематиката българщина. Именно техните дейности през годините, преди действителната интервенция на патриотите, даваха властта в ръцете на Движение за права и свободи – дали посредством Тройната коалиция (заедно с Българска социалистическа партия!), или по времето на пагубното държавно управление на Орешарски, посредством гласовете на точно тези „ българи “ в Турция. Напомням също по този начин, че съгласно турското законодателство двойното поданство е неприемливо. Единствените изключения Южната ни съседка, по граница прави, единствено и само за така наречен „ български турци “. Защо? “, пита още в своя профил Каракачанов.

„ Ние, същинските патриоти, като част от 43-ото Народно заседание, ограничихме броя на секциите в Турция, с цел да спрем външната интервенция на Движение за права и свободи и производната им групировка ДОСТ в българската политика. Именно ние преди изборите спряхме влизането на над 300 хиляди псевдо българи, които даже не приказват, не четат и не схващат сякаш „ родния “ им български език, само че имат искания да гласоподават на българските избори и да дефинират кой ще бъде в законодателната, изпълнителната и правосъдната управляващи на майка България.

В ход е проект за неоосманистки подем на Балканите. Няма по какъв начин да допуснем това!

Уважаеми депутати, не забравяйте едно - България е на Балканите от 1400 години, а партиите идват и си отиват.

Не продавайте българския народен интерес! “, приключва обръщението си ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ и заместител - министър ръководител Красимир Каракачанов.

„ Предложеният от Движение за права и свободи законопроект, за „ възобновяване " на българско поданство на лица с турско такова е недопустим, неприемлив и безочлив. Така Движение за права и свободи се връща в лоното на дейната антибългарска политика на диктатора Ердоган “, добавя в собствен жанр зам.- ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

„ Тези лица са избрали своята Родина и нейното поданство. Опитът им да придобият българско поданство е част от нападателната политика на диктатора Ердоган, които се стреми да построи своя пета колона в България и Европейски Съюз. Това е турската пета колона в България “, прави своята историческа интерпретация Джамбазки.

„ По този метод Ердоган се намесва още веднъж неприемливо във вътрешните работи на Република България. Това слага още веднъж въпроса за прекратяването на лицемерието и слагане на завършек на договарянията с Турция за участие в Европейски Съюз “.

Джамбазки не пропусна да подсети и още иден факт - че това беше и позицията на немския канцлер Ангела Меркел по време на нейната акция.

„ Позиция, която изцяло съответствува с поредно защитаваната теза на Вътрешна македонска революционна организация в Европейския парламент “, напомня още евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в своя пост във Facebook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР