Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов се е тествал за

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов се е тествал за
Коментари Харесай

Каракачанов разкри изненадващо в ефир, че се е изследвал за COVID-19 и...

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов се е тествал за COVID-19.

Това е станало преди 5 дни. Тестът е бил негативен. Това заяви самият Каракачанов в предаването "Плюс-минус. Коментарът след новините ".
„ Благодарение на ограниченията, които взе държавното управление, разпространяването на кроонавируса е доста по-малко от другите страни.

Засега главната цел е да предпазим популацията, колкото се може по-малко хора да бъдат инфектирани, а възможните жертви – минимални. Но това ще мине. Отсега е рационално обаче да се мисли за икономическите ограничения “, разяснява той обстановката с COVID-19.

Каракачанов изясни, че от Вътрешна македонска революционна организация имат свои оферти за икономическите ограничения за справяне. Напомни, че би трябвало да се направи всичко допустимо. Не въпрос за какво партията му предлага ограничения, откакто към този момент такива са били оповестени от държавното управление, министърът сподели:

„ Мерките, които предприе държавното управление, са положителни. Ние предлагаме по-гъвкав метод, в това число и ваучери за туристически курорти. Основен бизнес в България е туризмът.

В момента, в който падне изключителното състояние, вместо да се юрнат в непознатите страни, българите да употребяват българските услуги “, даде образец той.

По думите ми след ковид би трябвало по този начин да завъртим колелото, че парите още веднъж да се върнат в българската стопанска система.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР