Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов продължава с провокациите към

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов продължава с провокациите към
Коментари Харесай

Каракачанов продължава с провокациите: Македонските политици са добри българи

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов продължава с провокациите към Скопие, откакто президентът и държавното управление се сплотиха, че ще поддържат даването на дата на Северна Македония за започване на договаряния за присъединение към Европейски Съюз, само че по-късно ще бъдат сложени ясни условия.

" Познавам добре всички македонски политици, с някои от тях съм пил ракия на маса. Македонските политици на маса са положителни българи, само че обществено стартират да изясняват, че е доста комплицирано “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация пред бТВ.

Изявите на Каракачанов бързо се отразяват в Скопие и дават официални учредения за антибългарски акции в югозападната ни съседка.

" Те мислят, че могат хем да влязат в Европейски Съюз, хем да запазят антибългарската си реторика. Това няма по какъв начин да стане “, обясни Каракачанов.

В неделя той заплаши да изкара Вътрешна македонска революционна организация от ръководството, в случай че поддържа даването на дата на Македония, само че в понеделник " омекна " и разгласи, че не е давал ултиматуми.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР