Вицепремиерът и външен министър в оставка Мария Габриел няма покана

...
Вицепремиерът и външен министър в оставка Мария Габриел няма покана
Коментари Харесай

Мария Габриел не е поканена в служебния кабинет

Вицепремиерът и външен министър в оставка Мария Габриел няма покана за участие в служебното държавно управление.

Това съобщи в отговор на въпрос самата тя пред български публицисти в Брюксел. Габриел взе участие в срещата на външните министри на страните членки на НАТО.

Тя отхвърли да отговори и на въпроса има ли проекти да остане в политиката след парламентарните избори у нас и европейския избор през юни.

Мария Габриел трябваше да стане министър председател през март. Тя щеше да поеме поста на ротационен принцип от Николай Денков. Сглобката обаче се провали и евентуално ще бъдат свикани предварителни избори.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР