Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна Николова е родена

...
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна Николова е родена
Коментари Харесай

Вицепремиерът Николова обеща на протестиращите туроператори среща с Борисов

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова  Марияна Николова Марияна Николова е родена на 16 септември 1975 година Завършила е „ Публична администрация и одобри представители на протестиращите туроператори от Обединение "Бъдеще за туризма " в постройката на Министерския съвет.

Тя се ангажира да провежда среща с премиера Бойко Борисов. Това е едно от настояванията на туроператорите от произлязъл туризъм, които не работят от месец март. Бизнесът упорства още за грантова скица за подпомагането им от страната.

Напрежение на митинга на туроператорите. Едни желаят "Оставка ", други - не

Вицепремиерът Николова уточни, че към този момент е изпратила писмо до Министерството на стопанската система за изработването на такава скица, която да бъде с условия за облекчено кандидатстване.

Министерствата на туризма и на стопанската система към този момент работят по нея. Предстои да се дефинира нейният бюджет и по-късно да бъде допустимо най-бързо оповестена и стартирана.

"Ще упорствам отпущането на средствата да става бързо и елементарно без непотребни административни спънки ", съобщи още вицепремиерът Николова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР