Вицепремиерът и министър на земеделието на Либия, г-н Хюсеин Ал

...
Вицепремиерът и министър на земеделието на Либия, г-н Хюсеин Ал
Коментари Харесай

Либия открива огромни възможности пред българските държавни и частни компании

Вицепремиерът и министър на земеделието на Либия, господин Хюсеин Ал Готрани, се показа като ослепителен общественик и отличен посланик, отправяйки покана към българските държавни и частни компании да посетят и работят за въстановяването на Либия!

Представители на българския бизнес, и в частност компания, работеща с арабските страни, бе призната на 26.09.2022 година в Триполи от заместител министър-председателя на Либия, господин Хюсеин Ал-Готрани!

Изпълнителният шеф, Анастас Терзобалиев, и комерсиалният шеф на компанията споделиха с господин Готрани, че в границите на визитата си са посетили Обединените търговски покои на Либия, представлявани от господин Мохамед Раид и са предали писмо-покана от ръководителя на Българската търговско-промишлена палата за образуване на конгрес в София под егидата на ръководителя на БТПП, господин Цветан Симеонов!
Ръководството на българската компания осведоми вицепремиера на Либия, че плануваният конгрес е продължение на подписанато съглашение сред двете покои в София на 22 март 2022 година!
Випремиерът господин Готрани предложения частни и държавни компании от България да посетят Либия, като удостовери готовността си да поддържа палатите от двете страни за идния конгрес и изрази задоволството си от самодейността на представителите на българския бизнес. Той дефинира тази стъпка като мост в икономическите връзки сред България и Либия и акцентира, че господин Терзобалиев познава чудесно Либия и има качествата на извънреден експерт в работата си с арабските страни.
Г-н Терзобалиев показа с вицепремиера, че е бил акредитиран от някогашния министър на труда на Република България, господин Георги Гьоков, да спомага за сключване на обществена конвенция сред България и Либия!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР