Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева поздрави новия външен министър на Сърбия с встъпването му в длъжност

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на поздрави във връзка встъпването му в служба новия министър на външните работи на Република Сърбия Никола Селакович и изрази убеденост, че отличните връзки сред двете страни ще продължат да се развиват, учредени на взаимно почитание, доверие и открит разговор, оповестяват от външно министерство.

„ Уверена съм, че връзките сред нашите две страни ще продължат да се развиват на основата на правилата на добросъседство и откровено другарство, в полза на благополучието на нашите два народа и на развиването и стабилността на целия район на Югоизточна Европа “, уточни Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на в приветствена депеша до Никола Селакович.

Външният ни министър удостовери поддръжката на България за европейската интеграция на страните от Западните Балкани, измежду които е и Сърбия.

„ България е мощен покровител на европейската интеграция на страните в нашия район. Използвам случая да изразя готовността на българската страна да показа своя опит в това отношение с един от най-близките ни съседи, какъвто е Сърбия, в дух на взаимопомощ и благосклонност “, написа още в приветствената депеша от Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.



Тя изрази убеденост, че външните министерства на двете страни посредством отворена и ефикасна връзка ще работят за разрешаване на всички въпроси от двустранния дневен ред и за развиване на близки добросъседски връзки сред България и Сърбия в полза на двата народа.

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на насочи покана към Никола Селакович да посети България, когато събитията, свързани с пандемията от ковид, разрешават това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР