Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Захариева и колегите й от ЕС ще обсъдят пандемията с COVID-19 в онлайн-заседание на Съвета „Външни работи“

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на ще взе участие в постоянното съвещание на Съвет „ Външни работи “, което ще се организира посредством видеоконферентна връзка на 23 март.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1870
Основна тематика в дневния ред на външните министри от Европейски Съюз ще бъде интернационалният отговор на пандемията с COVID-19, оказването на консулска помощ за връщане на жители на Европейски Съюз, които се намират в трети страни, гео-политическото влияние на ковид върху Евросъюза.

Външните министри ще обсъдят и обстановката в Сирия и ролята на Турция за справяне с провокациите на миграцията. В дневния ред на съвещанието е и новата интервенция на Европейски Съюз в Средиземно море за наблюдаване на осъществяването на оръжейното ембарго на Организация на обединените нации за Либия.



NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1870  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР